• Új
SZIGONY Törölközőt, 650 GSM Pamut Modális Keverék, Törölközők, Fürdőszoba, Szuper Nedvszívó, Nulla Csavar, Szuper Puha,

SZIGONY Törölközőt, 650 GSM Pamut Modális Keverék, Törölközők, Fürdőszoba, Szuper Nedvszívó, Nulla Csavar, Szuper Puha,

Buyers rating:
HUF 2.00

Az összeg

✅ 2 DARAB NAGY TÖRÜLKÖZŐ sor, A Fürdőben Törölköző Szett tartalmaz 2 törölköző 56" x 28".A török, mint a pamut fürdőszobában törölköző szett vastag plüss terry teszi a törölközőt ultra nedvszívó, friss keres. ✅ FRISS, PUHA TÖRÖLKÖZŐ - búcsút nedves törölközőt a szuper nedvszívó, illetve az ultra puha fürdőlepedő állítsa be a fürdőszobába.Ezek kialakított egy kiváló minőségű pamut, mi Marad az Új technológia, amely biztosítja a friss keresett Törölközőt.Ezek a Fürdőszobában törölköző kezelt, fejlett technológia a hosszan tartó frissességét. ✅ LUXUS MEGFELEL MINŐSÉG - A pamut termékek támogatása a fenntartható pamut gazdálkodás.A tulajdonságait hosszan tartó színes kivitelben, magas minőségű anyag, hogy őket rendkívüli.A természetes puha pamut.Tökéletes társ a Strand, Hotel, Spa, Fitneszterem, Sport mindig kimosni a törölközőt külön-külön, hogy minimalizálja a szösz. ✅ Értékeljük, HOGY - követjük egy jó minőségű döntéshozatali folyamat ad 100% - os bizalmat a terméket.Vagyunk itt, hogy elégtételt, hogy ügyfeleink.MI AZ ÖN SZÁMÁRA A 30 NAP NEM KÉRDÉS, KÉRTE A PÉNZT VISSZA GARANCIA A TERMÉKEKRE. ✅ 2 DARAB NAGY TÖRÜLKÖZŐ sor, A Fürdőben Törölköző Szett tartalmaz 2 törölköző 56" x 28".A török, mint a pamut fürdőszobában törölköző szett vastag plüss terry teszi a törölközőt ultra nedvszívó, friss keres. ✅ FRISS, PUHA TÖRÖLKÖZŐ - búcsút nedves törölközőt a szuper nedvszívó, illetve az ultra puha fürdőlepedő állítsa be a fürdőszobába.Ezek kialakított egy kiváló minőségű pamut, mi Marad az Új technológia, amely biztosítja a friss keresett Törölközőt.Ezek a Fürdőszobában törölköző kezelt, fejlett technológia a hosszan tartó frissességét. ✅ LUXUS MEGFELEL MINŐSÉG - A pamut termékek támogatása a fenntartható pamut gazdálkodás.A tulajdonságait hosszan tartó színes kivitelben, magas minőségű anyag, hogy őket rendkívüli.A természetes puha pamut.Tökéletes társ a Strand, Hotel, Spa, Fitneszterem, Sport mindig kimosni a törölközőt külön-külön, hogy minimalizálja a szösz. ✅ Értékeljük, HOGY - követjük egy jó minőségű döntéshozatali folyamat ad 100% - os bizalmat a terméket.Vagyunk itt, hogy elégtételt, hogy ügyfeleink.MI AZ ÖN SZÁMÁRA A 30 NAP NEM KÉRDÉS, KÉRTE A PÉNZT VISSZA GARANCIA A TERMÉKEKRE.Tencel Modális vagy regenerált cellulóz rostok ismert a természetes kényelmet környezetkímélő termelési folyamat.Szállítanak teljesítmény, sokoldalú.A különleges fizikai tulajdonságai vezet tartós puha, szín fényesség, jó nedvesség felszívódását kívánt egy törölközőt.Származik az alapanyag, a fa!A termék a természet, TENCEL Modális szálak alkalmasak arra, hogy könnyen lebomlik alatt ipari, otthon, a talaj, a friss víz, tengeri körülmények, így teljes mértékben visszatérni a természet.Készült a Tencel Modális szálak, Szigony én'mplush törölköző ajánlat jobb nedvesség felszívódását, mint a többi pamut törölköző.Egy lágyabb kezét, ezek a törölközőt terjedelmesek együtt jó szín megtartása, illetve jobb hurok biztonsági, így egy nagy mellett a haza.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak

SKL Haza Di Di Törölközőt, Korall
  • Új
besorolt:

SKL Haza Di Di Törölközőt, Korall

Pamut.Importált.Geometriai mintás design törölközőt.Csiszolt béren kívüli szegély.Finom csíkok 100% Pamut 27" x 50".Mosógépben mosható.Importált.SKL Haza a szombat Lovag Kft..

HUF 0.33
Croscill Darian Törölközőt, 27x52, Taupe
  • Új
besorolt:

Croscill Darian Törölközőt, 27x52, Taupe

Pamut.Egy (1) Törölközőt 27" x 52".Mosógépben mosható; szárítható.Származási ország : India.Pamut.Egy (1) Törölközőt 27" x 52".Mosógépben mosható; szárítható.Származ�

HUF 4509.00