• Új
Távcső Nagyítás, Hands Free Nagyító 2,5 X Égő Fejét Nagyító Szemüveg, Fényerő Fejét Nagyító Fény

Távcső Nagyítás, Hands Free Nagyító 2,5 X Égő Fejét Nagyító Szemüveg, Fényerő Fejét Nagyító Fény

Buyers rating:
HUF 7992.00

Az összeg

Széles körben Használható : Hands free fejpánt nagyítóval lehet használni a fogászati is különböző célokra, mint például az olvasás, festés, megfigyelése, a stílus, javítás, varrás, hegesztés, stb.Állítsa be a Fényerő : LED Fej nagyító fényerejét lehet beállítani az ön igényei szerint, a 420mm működési tartomány, a spotlighting méret állítható a 10mm, hogy 19mm a legjobb a kilátás.Reverzibilis Üveg : Nagyító is tükrözött, felfelé ahhoz, hogy egy tökéletes kilátás minden Szögből, amely ideális a hosszú távú vizsgálatok, valamint műtétek, adja meg hosszú állóképességi.Tiszta Kép : Fejpánt kivilágított nagyító szemüveg elfogadott legújabb optikai bevonat-technológia csökkenti a tükröződést, valamint javítja a kép az élesség, biztosítja a hűvös, világos, még a fókuszált fény.Kényelmes Rajta : LED Fej nagyító hab támogatás fejpánt elosztja a súlyt, domborművek a stresszt, enyhíti a kellemetlen érzés, fejfájás, beállíthatja, hogy a fejpánt, hogy illeszkedjen a fejét.Specifikáció : Elem Típus : 2, 5 X Égő Fejét Nagyító Glasses Material : ABSBuilt A Lítium Akkumulátor : 500m Ah (Is), Nagyítás : 2.5 XUse : Fogászati műtét, vagy más célokra, feltéve, helyi világítás.megfelelő a világítás, az ember-gép kapcsolat követelmények magasak, vagy gyakran költöznek jelenetek.is használható, különböző célokra : olvasás, festés, megfigyelés alapján, modellezés, javítás, varrás, hegesztés, ékszerek készítése, egyéb, hobbi, vagy kézműves.Hogyan kell Használni : 1. Ellenőrző elforgatásával a interpupillary beállító gomb oda-vissza.Kezdje azzal, hogy elválasztja a két távcső olyan messze van egymástól, amennyire csak lehetséges, majd kapcsolja be az egyes gombok, amíg a képek konvergál a kör.Nagyító szemüveg előre beállított dolgozik távolság.Győződjön meg róla, hogy helyzetben előre-hátra, hogy megtalálja a választható tárgytávolság.2. Állítsa be a Szög a nagyító látni az objektum egyértelműen.Ha nem használja a szemlencse, akkor viszont a szemlencse fel, hogy a rálátás.3. A dupla oldalon lock, hogy a lencse fix, hogy egy jó kép.Kérjük, ne módosítsa.A csomag Lista : 1 x Égő Fejét Nagyító Glasses1 x Hatalom Cord1 x Tisztító Kendővel 1 x Screwdriver1 x Utasítás 1 x Alumínium Tároló Doboz.

Tulajdonságok

Item Type:
2.5X Lighted Head Magnifying Glasses
Material:
ABS
Built In Lithium Battery:
500mAh (Included)
Magnification:
2.5X
Use:
Dental surgery and other purposes, providing local lighting. suitable for lighting, man machine relationship requirements are high or move frequently scenes. can also be used for different purposes
How to Use:
1. Control by turning the interpupillary adjustment knob back and forth. Start by separating the two telescopes as far apart as possible, then turn individual knobs until the images converge into a circle. Magnifying glasses have a preset working distance. Be sure to position forward and backward to find the optional focusing distance.:
2. Adjust the Angle of the magnifying glass to see the object clearly. When you are not using the eyepiece, you can turn the eyepiece up to the line of sight.:
3. The double side lock is to fix the lens to get a good image. Please do not adjust it.:
Package List:
1 x Lighted Head Magnifying Glasses:
1 x Power Cord:
1 x Cleansing Cloth :
1 x Screwdriver:
1 x Instruction :
1 x Aluminum Storage Box:

A vásárlók is választanak

Szonett keret nélküli LED Nagyító 7554
  • Új
besorolt:

Szonett keret nélküli LED Nagyító 7554

Ez a LEDes nagyító ideális nézi a kis nyomtatott telefonkönyv, utasítások, olvasás térképek, vagy hobbi, munka 2 high power LEDes lámpák Bifokális 5 power betét lencse Keret n�

HUF 8658.00