• Új
Zerodeko Mossa Táblák-Régimódi Mossa Táblák-Régi Mosoda Mosódeszka Fa Kézi Mosás kézmosó Eszközök az Iskolából Haza

Zerodeko Mossa Táblák-Régimódi Mossa Táblák-Régi Mosoda Mosódeszka Fa Kézi Mosás kézmosó Eszközök az Iskolából Haza

Buyers rating:
HUF 1517.40

Az összeg

Tökéletes a mosás, fehérnemű, zokni, bébi ruházat, törölköző, sál, stb.Az egész megjelenése, design termék, egyszerű, nagylelkű.Ez a gyönyörű, kompakt fa mosódeszka tökéletes kis mosás feladatok, mint például a mosás, gyermek ruházat, fehérnemű, kombiné, T - shirt, törülközők.Csúszásmentes tervezés hatékonyan csúszik, ha használ szappant, mosószert.A hullámos felület célja, hogy növelje a súrlódás.Tiszta a ruha szépen anélkül, hogy károsítaná a ruhát.A mosódeszka könnyű hordozni.Van egy lógó design tetején a kézi mosódeszka, majd a ruhákat is letette, majd lecsepegtetett mosás után, hogy az öregedés a nedvességet.Tökéletes a mosás, fehérnemű, zokni, bébi ruházat, törölköző, sál, stb.Az egész megjelenése, design termék, egyszerű, nagylelkű.Ez a gyönyörű, kompakt fa mosódeszka tökéletes kis mosás feladatok, mint például a mosás, gyermek ruházat, fehérnemű, kombiné, T - shirt, törülközők.Csúszásmentes tervezés hatékonyan csúszik, ha használ szappant, mosószert.A hullámos felület célja, hogy növelje a súrlódás.Tiszta a ruha szépen anélkül, hogy károsítaná a ruhát.A mosódeszka könnyű hordozni.Van egy lógó design tetején a kézi mosódeszka, majd a ruhákat is letette, majd lecsepegtetett mosás után, hogy az öregedés a nedvességet.Leírás Mosoda Mosódeszka Fa Kézi Mosás kézmosó Eszközök az Iskolából Haza tisztítószerek Jellemzői : - Anyaga : Fa.- Szín : Khaki.- Méret : 19. 65x6. 68x0. 71 50x17x1. 8cm.Csomag, Beleértve 1 x Fa Mosódeszka.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak

20 db TIP3055 TIPP 3055 Tranzisztoros NPN 60V 15A
  • Új
besorolt:

20 db TIP3055 TIPP 3055 Tranzisztoros NPN 60V 15A

Jellemzői : Általános Célú.TIP3055 TIPP 3055 Tranzisztoros NPN 60 V 15 A.Aktuális Értékelés : 15 A, Feszültség Névleges : 600 V.Ro HSMegfelelőség : Igen.Esetén / Csomag, Típ:

HUF 2.00
Középkori Gyűrű Öv Halloween Cosplay
  • Új
besorolt:

Középkori Gyűrű Öv Halloween Cosplay

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatér�

HUF 3.33