• Új
JAHH Fali Akasztó Horgok Kovácsoltvas Fali Fogas Szervező Kulcs Horog Haza Díszítő Kellékek

JAHH Fali Akasztó Horgok Kovácsoltvas Fali Fogas Szervező Kulcs Horog Haza Díszítő Kellékek

Buyers rating:
HUF 1890.00

Az összeg

A design a horgot is jobb osztályozza a lógó díszek, hogy megakadályozzák a bonyodalmaktól.A horog vékony, vastag, nem fáj a kiegészítők, illetve tartós.A széle sima, a kivitelezés, az aprólékos, de nem fáj a kezed.Adjunk hozzá egy fény dekoráció az otthoni életed, hagyd, hogy az élet stílus lett divatos, könnyű, elegáns.Alkalmas hálószoba, nappali, kiállítóterem, bor kabinet, tornácos, más jelenetek, teljes művészi ízt.A design a horgot is jobb osztályozza a lógó díszek, hogy megakadályozzák a bonyodalmaktól.A horog vékony, vastag, nem fáj a kiegészítők, illetve tartós.A széle sima, a kivitelezés, az aprólékos, de nem fáj a kezed.Adjunk hozzá egy fény dekoráció az otthoni életed, hagyd, hogy az élet stílus lett divatos, könnyű, elegáns.Alkalmas hálószoba, nappali, kiállítóterem, bor kabinet, tornácos, más jelenetek, teljes művészi ízt.Specifikáció : Termék Név : Kézzel készített kovácsoltvas fali dekoráció hook Craft : handmade Material : rozsdamentes steel Weight : 1.0 kg Size : 64x30cm Style : Poszt-modern/Amerikai/Északi, stb.Hely : nappali/tornácon/folyosó, stb.Csomag list1 * Horgok Fali Fogas Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő-beállítások, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.A csomag tartalmazza a fő terméket csak.

Tulajdonságok

Product Name:
Handmade wrought iron wall decoration hook
Craft:
handmade
Material:
stainless steel
Weight:
1.0kg
Size:
64x30cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list:
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

A vásárlók is választanak

Fa Kalapács 5, Fekete Horgok, Közepes Tölgy Fogas
  • Új
besorolt:

Fa Kalapács 5, Fekete Horgok, Közepes Tölgy Fogas

Fa Kalapács van fogas segít létrehozni lógó tároló bármilyen szoba, gardrób vagy a folyosón.Válasszon a tölgyfa cölöpöket, vagy nagy teherbírású horgok.Könnyen telepíthet

HUF 5507.10